top of page
Zinkwerken

ZINKWERKEN
MET DAKWERKEN GODART UIT GROOT-BIJGAARDEN

HET BELANG VAN ZINKWERKEN BIJ EEN DAKRENOVATIE OF PLAATSING VAN EEN NIEUW DAK

Zinkwerken zorgen voor de perfecte afwerking van dakgoten en daken. Omdat deze werken cruciaal zijn voor elk bouwproject doet u het best een beroep op professionals. Zink is gemakkelijk te onderhouden, edel, duurzaam en past goed bij verschillende materialen. Bovendien is het een populair materiaal. Dankzij de roestwerende eigenschappen is uw zinken dakbedekking bestand tegen de weerselementen en tegen zowel kou als hitte. Deze vele voordelen maken het op lange termijn een waardevolle investering.

Dankzij zijn lichte gewicht en esthetische meerwaarde vindt zink zijn plaats in elke soort woning, modern of klassiek. Het is licht en tegelijk esthetisch, en past in elke architecturale stijl. Als traditioneel materiaal verbruikt de zinkindustrie bovendien weinig energie, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

Zinken regengoot

DE VERSCHILLENDE SOORTEN ZINKWERK

Dakwerken Godart heeft een grote expertise in zinkwerken. Of het nu gaat om een nieuwbouw- of renovatieproject, wij kunnen aan al uw eisen voldoen. Een zinken dakbedekking beschermt uw dakstructuur in het bijzonder tegen het infiltreren van water. Het omvat ook alle systemen voor de afvoer van regenwater zoals goten en dakgoten. Aarzel niet om ons advies te vragen over zinkwerk.

ZINKWERKEN MAKEN DAKWERKEN COMPLEET

Bij Dakwerken Godart maken we gebruik van twee soorten zink voor de afwerking van goot en afvoer.

Zinkwerken

Het traditionele grijze zink. Deze soort wordt vooral gebruikt bij renovatieprojecten.

Antrazink, een combinatie van zink en antraciet. Dit materiaal gebruiken we vaak bij nieuwbouwprojecten. De zwarte afwerking van het metaal vormt een mooi geheel bij een nieuwe woning.

Zinken regengoot

MAAK VANDAAG EEN AFSPRAAK MET DAKWERKEN GODART GROOT-BIJGAARDEN OM DE MOGELIJKHEDEN OVER ZINKWERK TE BESPREKEN.

bottom of page