top of page
dakdekker

UW SPECIALIST IN DAKEN
DAKWERKEN GODART UIT GROOT-BIJGAARDEN

Het dak repareren

VAN HET PLAATSEN VAN DAKEN TOT HET SCHOONMAKEN VAN GOTEN

Bij Dakwerken Godart uit Groot-Bijgaarden zijn we voor geen kleintje vervaard. Dakwerken zijn dan ook een breed begrip voor ons. Dit zijn enkele van de werken die we snel en professioneel voor u uitvoeren:

Algemene dakwerken

We plaatsen nieuwe platte en hellende daken, en voor elk gebouw vinden we de perfecte en meest milieubewuste oplossing.

Dakisolatie

Woningen isoleren is onze specialiteit. We maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen, zodat u vanaf de eerste dag na onze renovatie kosten en energie bespaart.

Zinkwerken

Deze werken zijn cruciaal om de woning vochtvrij te houden en een gezond binnenklimaat te creëren. De dakgoten en regenpijpen gaan hierdoor jarenlang mee en u vermijdt de vorming van vocht in uw woning. Bij de overgang tussen het dak en de goot en bij de afwerking van dakkapellen zijn zinkwerken essentieel.

Gevelbekleding

We verzorgen niet alleen platte en hellende daken, maar bekleden ook gevels voor een energiezuinige en aantrekkelijke woning.

Onderhoud van daken

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het vrijmaken van een dak van mos en ander vuil. Dankzij een grondig onderhoud blijft uw dak weer jarenlang zijn functie vervullen, namelijk uw woning droog houden en voor een aangenaam binnenklimaat zorgen. We maken ook goten voor u schoon. Schone goten zijn een must als u bijvoorbeeld regenwater recupereert in uw woning.

Herstellingen van daken

Merkt u dat er na een storm een pan is weggewaaid of lekt er vocht en regen door uw dak, dan herstellen wij dit graag. We bekijken en herstellen indien nodig de dakstructuur en plaatsen nieuwe dakpannen. Dankzij onze brede voorraad aan materialen en onze knowhow vinden we voor elk probleem snel een oplossing. Roofing herstellen of nieuwe roofing plaatsen is eveneens een werk dat we graag voor u uitvoeren.

Plaatsen van daklijsten en dakramen

Een dak is niet compleet zonder mooie daklijsten en dakramen. We helpen u bij het kiezen van de juiste materialen en zorgen hierbij voor een goed geïsoleerd en aantrekkelijk geheel. Enkele dakvensters zijn een must als u van de zolderkamer een slaapkamer wenst te maken. Bij Dakwerken Godart vertellen we er u graag meer over.

OP ONZE WEBSITE VAN DAKWERKEN GODART TONEN WE MET TROTS ONZE REALISATIES.

U bent eveneens van harte welkom in onze showroom. Eén ding is zeker: bij Dakwerken Godart in Groot-Bijgaarden pakken we dakwerken grondig en professioneel aan. 

Roofing branden

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG VOOR MEER INFORMATIE OF EEN GRATIS OFFERTE.

bottom of page