top of page
isolatie Installatie

ISOLEER UW DAK
MET DAKWERKEN GODART UIT GROOT-BIJGAARDEN

EEN DUURZAAM DAK IS EEN GOED GEÏSOLEERD DAK

Een grondige dakisolatie levert veel voordelen op. Kies voor een specialist met een ruime ervaring in dakisolatie in Vlaams-Brabant en contacteer Dakwerken Godart.

Wist u dat de meeste warmte in uw woning ontsnapt via het dak? Dakisolatie door een echte specialist is dan ook een slimme keuze. Een volledige en grondige dakisolatie houdt de warmte binnen en verlaagt uw energiefactuur.

ISOLEREN KAN ZOWEL BIJ NIEUWBOUW ALS BIJ RENOVATIES

isolatie Detail

Doe een beroep op ons voor:

Isolatie van nieuwe daken

Isolatie van bestaande daken, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant

Gevelisolatie

Dak isoleren

Wij gebruiken verschillende technieken, vooral voor buitentoepassingen:

Sarking. Dit wil zeggen dat het hellend vlak langs de buitenkant geïsoleerd wordt

Zelfdragende panelen, die een totaaloplossing vormen qua isolatie en afdichting

Houtwol, een ecologisch isolatiemateriaal met goede thermische en akoestische eigenschappen

ISOLATIE VOOR BUITENTOEPASSINGEN

Wij zijn ons bewust van het belang van een dak dat dagelijks zijn functies vervult. Daarom bieden we al onze klanten in Vlaams-Brabant onze expertise aan in het produceren van goed geïsoleerde daken. 

VERSCHILLENDE MATERIALEN VOOR ISOLATIE VAN BINNENUIT

Nieuwe trends en ontwikkelingen volgen we op de voet. De wereld van isolatie is immers in volle ontwikkeling.

Isoleren van zolder

Steenwol

Glaswol

Minerale wol

Ecologische isolatie

WAAROM UW DAK ISOLEREN?

Er zijn veel goede redenen om isolatiewerkzaamheden uit te voeren. Door uw brandstofverbruik te beperken, draagt u uw steentje bij aan een beter milieu. Daarmee beperkt u met name de uitstoot van vervuilende stoffen in de atmosfeer.

Minder olie of gas gebruiken betekent ook lagere rekeningen voor uw huishoudbudget. Met een dakisolatie van Dakwerken Godart gaat u dan ook voor een duurzame investering. Wij komen naar u toe om uw dakisolatie te installeren in de regio Dilbeek en andere gemeenten in Vlaams-Brabant.

KOUDEBRUGGEN VERMIJDEN BIJ HET ISOLEREN VAN UW DAK

Een dak zorgvuldig plaatsen, betekent dat uw hele huis perfect geïsoleerd is zonder kans op koudebruggen. Koudebruggen, ook wel bekend als warmtebruggen of thermische bruggen, zijn zwakke plekken in de buitenschil van een gebouw, zoals de gevel, het dak of de vloer. Ze ontstaan op plaatsen waar de thermische isolatie onderbroken is of waar om andere redenen de thermische weerstand lager is dan in de rest van de constructie. Dit leidt tot bovenmatig warmteverlies
 

Minder koudebruggen betekent meer comfort in de winter en de zomer. Aangezien het meeste warmteverlies van een gebouw via het dak plaatsvindt, is het van vitaal belang om het dak te isoleren voordat u andere investeringen plant. U kunt er zeker van zijn dat elke fase van dit veeleisende renovatieproject correct en in de juiste volgorde wordt uitgevoerd. Laat dit dus over aan de experts. Ons bedrijf is gevestigd in het hart van Vlaams-Brabant, en heeft machines en producten van hoge kwaliteit op voorraad om elk werk snel uit te voeren.

Monteren van isolatie panelen
Isoleren van zolder

UW DAK LATEN ISOLEREN IS EEN VAN DE BELANGRIJKSTE BESLISSINGEN BIJ EEN NIEUWBOUW OF RENOVATIE.

Laat daarom niets aan het toeval over en contacteer vandaag nog Dakwerken Godart in Groot-Bijgaarden.

bottom of page