top of page
Onderhoud van uw dak

UW DAK KRIJGT VEEL TE VERDUREN
LAAT HET OP TIJD ONDERHOUDEN

BIJ SCHADE OF SLIJTAGE AAN UW DAK CONTACTEERT U DAKWERKEN GODART

Voor alle onderhouds- en herstellingswerken aan uw dak bent u bij Dakwerken Godart in Groot-Bijgaarden aan het juiste adres. Doe een beroep op onze ervaring en vraag uw gratis offerte aan.

Uw dak krijgt het zwaar te verduren. Weer en wind eisen het hele jaar door hun tol. Om de impact van grillige weersomstandigheden te beperken, is regelmatig onderhoud van uw dak noodzakelijk. Dit onderhoud verlengt de levensduur van uw dak aanzienlijk, zeker als het wordt uitgevoerd door een expert. Vertrouw op ons grondige onderhoud van uw dak, zodat het jarenlang in goede staat blijft.

Schade of slijtage aan dak

UW DAK LATEN ONDERHOUDEN HEEFT VERSCHILLENDE VOORDELEN

Het dak blijft langer waterdicht. In de herfst of winter kunnen zich bladeren ophopen in dakgoten, wat voor verstoppingen zorgt. Een regelmatig onderhoud voorkomt dit probleem. Een goed onderhouden dak heeft ook een esthetische meerwaarde. Een dak is samen met de gevel toch het visitekaartje van de woning. Nadat uw dak onderhouden is, ziet uw woning eruit als nieuw.

Laat onderhoud van een dak steeds uitvoeren door een professional. Wij beschikken over het nodige materiaal zoals ladders en stellingen om dit te doen. Bovendien weten onze medewerkers perfect wat ze moeten doen en zorgen wij bij Dakwerken Godart voor hun veiligheid dankzij opleidingen en trainingen.

WAAROM GEBRUIKMAKEN VAN ONZE DIENSTEN?

Een professionele behandeling helpt om de waarde van uw gebouw te verhogen. Uw dak ziet er weer zo goed als nieuw uit.

Reinigen van dak

Algen en mos maken dakpannen of andere dakbedekking al snel poreus. Een goede behandeling zorgt ervoor dat uw dak langer meegaat. Wij beschikken over state-of-the-art producten hiervoor en hebben knowhow om de producten aan te brengen.

Uw dak kan gaan lekken als gevolg van de vorming van mos.

Na het verwijderen van mos en vuil weegt uw dak een stuk minder. Dit voorkomt dat er in de winter kleine scheurtjes ontstaan en dat de dakconstructie zich vervormt.

Het schoonmaken van een Dakgoot

BENT U OP ZOEK NAAR EEN PROFESSIONELE DAKDEKKER OM MOS VAN UW DAK TE VERWIJDEREN IN VLAAMS-BRABANT? 

Wacht niet langer en neem contact op met Dakwerken Godart.

bottom of page